10 неща, които искаме да направим през 2020 г.

В началото на новата 2020 г. е време да си поставим цели. Ето ги и нашите 10.

1. Да победим в ПРОМЯНАТА

Надпреварата в ПРОМЯНАТА тепърва предстой. От 14.01 до 03.02 ще има онлайн гласуване и трите проекта с най-много гласове ще продължат. След това ще има оценка от детско и възрастно жури, които заедно ще определят победителя.

Запазете своя глас за Пукльовците! Подкрепете ни между 14.01 и 03.02 и нека заедно покажем, че ни пука и искаме промяна в образователната ни система.

2. Да създадем игри по български език

За нас е приоритет да създадем игри по български език и първите такива ще се появят съвсем скоро – през м. февруари. Плановете ни са до края на 2020 г. да имаме общо 48 игри по български език от 1-ви до 4-ти клас.

3. Да дадем възможност на учителите сами да създават игри

Винаги сме искали да въвлечем учителите в това, което правим и да ги превърнем в наши съавтори. Това вече ще бъде възможно през м. февруари, когато ще пуснем нашата платформа за създаване на игри.

4. Да създадем симулативни игри за оценка на уменията за работа в екип

Планираме да създадем симулативни игри, чрез които учителите да могат да проследяват напредъка в развитието на уменията за работа в екип на своите ученици.

5. Да създадем игри за домашно, чрез които да въвлечем родителите в учебния процес

Откакто създадохме Пукльовците искаме да въвлечем и родителите в учебния процес и да ги провокираме да прекарват повече време със своите деца. Това смятаме да постигнем чрез игри за домашна работа, в които учениците ще играят заедно със своето семейство.

6. Да автоматизираме част от анализа на екипната работа чрез изкуствен интелект

Искаме да помогнем на учителите в анализа на екипната работа като използваме изкуствен интелект в игрите. Той ще изследва в реално време разговора между учениците и ще дава обратна връзка за различни аспекти от тяхната екипна работа.

7. Да създадем игри по английски език

През 2019 г. станахме членове на Британско-българската бизнес асоциация (БББА). Вярваме, че ще намерим правилните партньори, с които ще създадем игри по английски език с качество на световно ниво.

8. Да проведем национален турнир на Пукльовците

През 2019 г. стартирахме турнирите на Пукльовците в София. Надяваме се през 2020 г. да организираме първия си национален турнир, в който ще могат да се включат съвсем безплатно всички училища в България.

9. Да създадем алтернатива на дигиталните ни игри

Съвременните технологии безспорно пленяват децата. Но често те са и пречка за това Пукльовците да достигнат до повече деца – много училища просто не разполагат с таблети или друг тип устройства със сензорен екран. Ето защо сме си поставили за цел през 2020 г. да намерим алтернатива и да предложим решение на този проблем.

10. Да достигнем до 20000 деца в България

Ние сме социални предприемачи и за нас е изключително важен социалният ефект, който постигаме. За 2020 г. се надяваме да достигнем до 20000 деца в България и да помогнем те да развият уменията си за работа в екип.

One thought on “10 неща, които искаме да направим през 2020 г.

  1. Ако имате нужда от учител запознат с образователното съдържание и децата мога да помогна!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *