Училища посланици на Пукльовците в ПРОМЯНАТА

Пукльовците бяха създадени, за да дадат възможност на учителите да развиват умения за работа в екип у своите ученици и да изграждат нагласи на загриженост към другите и към света. Причината беше лошите резултати от проучванията на Международната програма за оценяване на ученици (PISA) през 2015 г., които показват, че всеки втори деветокласник в България няма дори базови умения за работа в екип. И този проблем избледня на фона на всички останали предизвикателства пред образователната ни система и нищо не се промени коренно. Освен че през 2018 г. се появиха Пукльовците.

Днес, две години по-късно, подкрепата, която Пукльовците срещат е голяма. Съществуват много будни директори и учители, които споделят нашите болки. Те обичат своите ученици и искат да им осигурят знанията, уменията и нагласите, които ще ги подготвят за предизвикателствата на 21 в. И защото вярват в нашата кауза и искат да ни подкрепят в това, за което се борим – те станаха посланици на Пукльовците в ПРОМЯНАТА.

По-долу ще намерите списък на 11 изключително будни училища (по азбучен ред на номера), които доказаха пред нас, че образованието в България има бъдеще. Това са посланиците на Пукльовците в ПРОМЯНТА. Тяхната подкрепа отразява желанието на 11 директори, над 15 заместник директори, над 150 учители в начален етап и над 3500 ученици от 1-ви до 4-ти клас да развиват умения за работа в екип.

Посланици на Пукльовците в ПРОМЯНАТА

31 СУЧЕМ „Иван Вазов“
35 СЕУ „Добри Войников“
41 ОУ „Св. Патриарх Евтимий“
84 ОУ „Васил Левски“
90 СУ „Ген. Хосе де Сан Мартин“
120 ОУ „Г. С. Раковски“
122 ОУ „Н. Лилиев“
138 СУЗИЕ „Васил Златарски“
141 ОУ „Народни будители“
145 ОУ „Симеон Радев“
156 ОУ „Васил Левски“

Благодарим Ви! Вашата подкрепа ни дава сили да продължаваме напред!